Themografisch onderzoek

Om uw bedrijfscontinuïteit te garanderen wilt inzicht in de mogelijke oorzaken van brand binnen uw organisatie. Dit om brand te voorkomen voordat het te laat is.

Een thermo grafisch warmtebeeld kan vroegtijdige uitval aantonen. Slechte verbindingen, overbelaste leidingen, overbelaste eindgroepen en hotspots kunnen eenvoudig opgespoord worden in een vroeg stadium. Een ontwikkeling van een storing en vroegtijdige uitval kunnen voorkomen kan worden.

Verzekeraars vragen steeds vaker om een aanvullend thermo grafisch onderzoek. In een Scope 10 onderzoek is een thermo grafische beoordelingsmethode van de temperatuur opgenomen volgens de Nederlandse praktijkrichtlijn “NPR 8040-1 “ Bij een Scope 8 inspectie is het mogelijk een aanvullend Thermo grafisch onderzoek van oa de verdeler(s) uit te voeren als aanvulling.

U bent verzekerd van een professionele analyse en een betrouwbare, gedetailleerde rapportage, die wordt beoordeeld door een inspecteur met een Level 1 thermografie-opleiding.

Met periodieke Inspecties houden we uw installaties veilig en betrouwbaar. Periodieke Inspecties dragen bij aan hogere kwaliteit en veiligheid. Door ELVO & Inspectie in te schakelen als onafhankelijk Inspecteur met de benodigde expertise en vakbekwaamheid voorkomt U bedrijfsblindheid en ongevallen.